Počinje sezona festivala: Pet načina kako da izbegnete nevolju

 

Pošto nam uskoro kreće sezona festivala u skoro celom svetu eto i prilike za vrhunsku zabavu, ali mnogi preteraju u svom opuštanju, alkoholu i zabavi, pa može doći do neželjenih posledica i loših odluka. Zato mladi rejveri koliko toliko pokušajte da imate granicu u svemu što poželite ili zamislite da uradite u tim ludim festivalskim danima.
Mi vam donosimo pet saveta kako da ovo leto provedete bez neželjenih posledica.

1. ČUVAJTE SE KAMERA

Ovo je klasični dokumentarac o rejv žurkama, a ukazuje nam da nikad ne znate gde ćete naletiti na kamermana tj. celu filmsku ekipu koja pravi neki dokumentarac, tako da se dobro čuvajte kamera da ne završite na youtube-u.

Tu je i čuveni snimak sa našeg EXIT FESTIVAL-a od pre par godina kada je jedna devojka odlučila da se malo zabavi sa žicom ;). Još jednom napominjemo ako želite da radite nešto nepromišljeno čuvajte se kamera i fotoaparata.

2. Ako želite da se smuvate s nekim, pre toga obavezno proverite da li je čovek 🙂

Zamislite situaciju, došli ste kući sa festivala i posle par dana nalazite vaš snimak na internetu na kome ste vi polu-goli i “ljubite se” sa drvetom ili kako se već može nazvati ova scena na klipu iznad, koji je snimljen na Ultra Music Festival-u prošle godine.

3. Ponašajte se u gradskom prevozu.

Sasvim jednostavno, vi ste gradskom prevozu i kao i svi drugi koji se voze pokušavate da stignete na odredjenu lokaciju, ali uvek se nadje neko koje malo više popio i želi da uradi nešto da bi ispao zanimljiv. Mi vam toplo preporučujemo da to ne budete vi.

4. Čuvajte svoju garderobu i obuću ukoliko ste na javnom mestu.

Imate očigledan primer na video snimku iznad, pa sami prosudite kako da sačuvate vaše stvari i sve ostalo.

5. Kad je kraj žurke, onda je stvarno kraj.

Evo ga naš najbitniji savet: Kada se pojave policajci znajte SVI da je sigurno kraj i nemoj te se praviti pametni i nastaviti svoj rave ples ispred njih i buniti se zašto je kraj, jer će te samo ugroziti svoju bezbednost time što će te nervirati organe reda kojima je jutarnja smena tek krenula i nisu sigurno raspoloženi za vaše pijane pokrete.

Nadamo se da ste se lepo nasmejali, a i nešto naučili, jer i kod nas uskoro kreću festivali i to: EXIT Festival, Ultra Music Festival, Love Fest, Soundlovers, Serbia Wonderland, Kalemegdan Summer Festival, Silverstar fest i mnogi drugi.

Avatar photo

Autor: Igor