Prva dama berlinske scene, Anja Schneider stiže u Novi Sad!

 

Mesec decembar u Novom Sadu će sigurno obeležiti Anja Schneider iz Nemačke, koja je DJ, producent i suvlasnica izdavačke kuće “Mobilee”, a ovo će joj biti prvi nastup u glavnom gradu Vojvodine posle dugo godina.

Osim svega navedenog gore, Anja je i producent radio emisije “Dance Under the Blue Moon” stoga nije čudo da je nazivaju “perpetum mobile” elektronske scene. Rođena Nemica sa stalnom adresom u Berlinu na sceni je već jako dugo, a zanimljivo je da karijeru nije započela iza DJ pulta već upravo u radijskoj kabini. Radio kao vrstu medija veoma ceni i kaže da će mu uvek ostati verna, jer je ispunjava na poseban način i jako se razlikuje od sviranja u klubovima.

S’ obzirom da je suvlasnica etikete “Mobilee“, Anja je i njen najbolji ambasador, jer svakom izdanju pristupa sa puno ljubavi, uverena u kvalitet istog što smatra najboljim načinom da se stvar kvalitetno plasira i nađe svoje “mesto pod suncem”. Da ima dobru teoriju i misao vodilju dokazuju brojna izdanja koja su već stalni hitovi na plesnim podijumima širom sveta ili su na visokim pozicijama muzičkih chart-ova.

Počevši od debitantskog izdanja 2005. na “Mobilee”-u “Rancho Relax” sa Seb-om K, preko hitova “Belize” i “Safari” sa njenog albuma, Anja se upisala u knjigu slavnih svojim istančanim ukusom, “njuhom” za nove talente i nepresušne motivacije da muzički svet oko sebe učini boljim i kvalitetnijim.

Iza nje su brojni remixi, nastupi u klubovima širom sveta, a osim rezidenture u berlinskim “Weekend”-u i “Watergate”-u prisutna je i na Ibizi sa svojim “Music Pool Ibiza” party-jima koji se održavaju u hotelu Santos.

DATUM: 10.decembar
MESTO: SKC NS FABRIKA
LINE UP: Anja  Schneider i mnogi drugi.

Uskoro mnogo više informacija i od samog organizatora!

Avatar photo

Autor: Igor