Alex Niggemann i Maayan Nidam stižu u Novi Sad!

Pravi mini festival Berlinske kulture, 12. novembra u Novom Sadu!

Alex Niggemann, Maayan Nidam uz jaku domaću podršku, u organizaciji Love and Culture donose zvuke Berlina u Novi Sad uz fenomenalanu listu inostranih i domaćih DJ umetnika, u novosadski hram napredne kulture i muzike, SKCNS Fabriku!

Istinski hitmaker i više nego perfektan DJ, Alex Niggemann, čije undergound hit himne ispunjuju podijume širom sveta, a zajedno sa zvezdom EXIT Dance Arene, Maayan Nidam, predstaviće najbolje i najkvalitetnije što berlinska undergorund elektronska scena nudi u ovom momentu. A posle dugo vremena, u Novi Sad se vraća i miljenik domaće publike – Marko Nastić, uz podršku SMT#NG, urednika radio emisije koja se bavi alternativnom elektronskom muzikom – Belgrade Intro. Novosađani, a i mnogi drugi će tako imati priliku da prisustvuju još jednom događaju za pamćenje, nakon sjajnih žurki na kojima je Love & Culture ekipa ugostila: Mark Knighta i Toolroom records, Cristiana Varelu, DJ Rolanda, Marca Baileya i mnoge druge.

Trenutno je u prodaji vrlo ograničen kontigent ulaznica po promo ceni od 690 dinara, dok će ulaznice u redovnoj prodaji iznositi 990 dinara, odnosno 1190 dinara na ulazu na veče žurke.

Ulaznice:

http://bit.ly/AlexMaayanUlaznice

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/1776723195910530/

 

Avatar photo

Autor: Igor