Prva izdanja Beogradskog Head and Feet labela

 

Predstavljamo vam novi projekat u okvirima elektronske muzike  na našim prostorima – label Head and Feet [HAF] iz Beograda, sa svojim prvim vinyl izdanjem. Umetnici koji stoje iza Head and Feet Records domaćoj publici su poznati kao Ivika, Vladimir Erdber I Vlad Mačar. Njihov višegodišnji rad ugledao je svetlost dana početkom marta ove godine u prodavnicama ploča širom sveta.

 

A1:: Ivika & Vladika – Stref

 

 

HAF je rezultat  istraživačkog  rada i produciranja  spektra elektronskog zvuka  koji, kako sami navode na ploči, “moves your feet feeds your head”.

A2::Vlad Macar – Terminal

 

 

B1::Brand New Friend – Plok

 

 

Kao domaći label koji sarađuje sa holandskom izdavačkom/ distributerskom kućom  TripleVision, HAF planiraju da u svoju producentsku viziju uključe domaće i strane umetnike proverenog i kvalitetnog klubskog zvuka u nameri podsticanja kreativnih odstupanja koja izlaze iz ukalupljenih standarda, kao  i slobode muzičkog izraza.

B2::Vladimir Erdber – Seqnze 31

 

 

Izbor Head and Feet Records-a je da se za vinyl izdanja neće raditi digitalni format, te će u cilju promocije široj publici sav material biti predstavljen putem video spotova koje potpisuje vizuelni umetnik Marko Urošević ispred “Bishon Productions”.

https://www.facebook.com/headandfeetrecords

http://headandfeet.com

 

 

Avatar photo

Autor: Igor