Rüfüs Du Sol najavili novi projekt inspirisan legendama elektronske muzike!

 Rüfüs Du Sol najavili novi projekt inspirisan legendama elektronske muzike!

U srcu kalifornijske pustinje, gde sunce ljubi horizont u toplom zagrljaju, alt-dance trio Rüfüs Du Sol ponovo se našao na Coachelli, mestu koje je bilo kao drugi dom.

Sa sećanjima na prošle nastupe koja su ostala poput melodija u vetru, Tyrone, Jon i James su se pripremili da još jednom počaste publiku, njihovi umovi ispunjeni iščekivanjem onoga što ih čeka. Dok su putovali stazom sećanja, prisećajući se magije prethodnih setova, nisu mogli, a da ne osete osećaj uzbuđenja kako u njima ključa.

Ovoga puta ne samo da su se vratili na poznate terene, već su i najavili svoj sledeći potez, projekt inspirisan legendama elektronske muzike Moby, Justice i Daft Punk koje su oblikovale njihove umetničke duše.

S pustinjskim nebom kao platnom i muzikom kao vodičem, Rüfüs Du Sol krenuo je na zvučno putovanje, spajajući instrumente uživo s pulsirajućim ritmovima, stvarajući simfoniju koja je odjekivala kroz pesak. Dok su svirali svoju neobjavljenu pesmu, publika je uronjena u svet u kojem vreme kao da je stalo, izgubljena u ritmu njihovih melodija.

Za Tyronea, bina je ponudila retku priliku da doživi njihovu muziku iz druge perspektive, da pleše među publikom bez tereta izvedbe na svojim ramenima. I dok je gledao u more lica, nije mogao ne osetiti zahvalnost za putovanje koje ih je dovelo do ovog trenutka.

Kako se noć odvijala i muzika ispunjavala vazduh, trio je imao osećaj jedinstva s masom, zajednički trenutak euforije koja je prevazišla reči. I dok su gledali prema budućnosti, crpeći inspiraciju iz zvukova svoje mladosti i iskustava koja su ih oblikovala, znali su da najbolje tek dolazi.

Za Rüfüs Du Sol pustinja nije bila samo mesto na karti, već mesto u kojem su se rađali snovi i stvarala sećanja. I dok su se još jednom opraštali od Coachelle, sa sobom su nosili obećanje novih početaka i beskrajnih mogućnosti, a njihova je muzika odjekivala dugo u noć. Priču i razgovor s njima objavio je časopis Rolling Stone.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor