Shifted najavio četvrti album, The Dirt On Our Hands

 Shifted najavio četvrti album, The Dirt On Our Hands

Shifted nam je otkrio detalje o novom albumu, četvrtom po redu, koji nosi naziv “The Dirt On Our Hands” i koji će biti dostupan 8. juna na Avian etiketi.

The Dirt On Our Hands sam napravio pre nego što sam napustio Berlin krajem prošle godine.” – izjavio je Shifted. “Neko vreme sam bezuspešno pokušavao da napravim nove trake, pretpostavljam da sam se iscrpeo od svega. Na kraju su se za ovo izdanje kockice sklopile za mesec, dva. Postao sam prilično opsednut promenom načina na koji moja muzika zvuči u smislu tona i palete zvukova, pokušavao sam da to da uradim, ali da pri tome ne izgubim zvuk koji mene definiše.

Ove trake su iz prvih sesija u kojima sam se osećao blizu postizanja toga“, dodao je. “Ono što sam želeo da dobijem ovim izdanjem je vrsta skeletnog hipnotizma, jezgrani elementi koji vas usisavaju vremenom i ostavljaju prostor za interpretaciju. Nadam se da sam to i uspeo.”.

Ovaj album, Shiftedov četvrti, dolazi odmah nakon izdanja “Too Stupid To Be Anxious” koje je izašlo prošle nedelje. Njegovo prethodno full-length izdanje je bilo “Appropriation Stories” koje je 2016. godine izašlo na Hospital Productions etiketi. Ovo je ujedno i prvi album koji Shifted potpisuje za svoju etiketu.


Poslušajte “Eso”.

Tracklist
A1 Eso
A2 Traces Rise
B1 Reptilian
B2 Moving Towards The Exits
C1 Correctional
C2 Taser Cries
D1 No Paradise
D2 Sharpen Your Senses

Avatar photo

Autor: Igor