Sjajni Dosem stiže u Beograd 13. novembra!

Velika “SAMOTVRDO” žurka će biti održana u Beogradu 13. novembra, a kao glavna zvezda žurke stiže poznati španski DJ i producent MARK DOSEM, a zajedno sa njim to veče će deliti pult i poznati bugarski DJ Živorad Milić, poznatiji svima kao DJ LION!

Mark Dosem važi za priznatog umetnika sa izgrađenim stilom, čija karijera konstantno ide uzlaznom putanjom. Svoju muziku opisuje kao Soul Tehno & Hi-Tek Fank i najčešće prepliće tehno, haus, tek i elektro. Njegov prodor na svetsku DJ scenu svakako su pomogle i stvari August LoversBeach Kisses i Silent Drop, sve prepoznatljive po veoma zavodljivim melodijama. Izdaje za label SINO, jednu od najznačajnijih tehno etiketa, na kojoj su još i Joris Voorn i Technasia.

Mark Dosem je poslednji put bio u Beogradu 2013. godine kada je gostovao u klubu THE TUBE!

Zajedno sa njim će puštati muziku DJ LION, jedan od najpoznatijih bugarskih DJ-eva koji po našim informacijama prvi put stiže u Srbiju. Lion je po nama definitivno producent kojeg vredi čuti uživo, još 2012. godine je ostavio utisak na nas kada smo čuli njegovu traku “Wake me Up Slowly” koju je uradio zajedno sa Metodi Hristovim.

Domaću podršku će pružiti nas poznati dvojac Phill & Dansmore, kao i DJ Tumalon!

Uskoro mnogo više informacija i od strane organizatora.

Avatar photo

Autor: Igor