Spektakl prvog dana Sonus festivala na Zrću!

 

Nakon nultog dana, održan je i prvi dan svetski poznatog Sonus festival koji se šestu godinu zaredom održava u klubovima na paškoj plaži Zrće.

Na specijalnom otvorenju festivala koje se održalo u punom NOA Beach klubu uz svetski poznatu FUSE ekipa iz Londona posjetitelji su proslavili početak još jednog Sonusa koji svake godine okuplja goste iz više od 60 zemalja svijeta.

Sinoć je održan i prvi dan Sonusa u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso gde je nekoliko hiljada ljudi plesalo uz zvuke svetskih zvezda, The Martinez Brothers koji su imali celovečernji set sa Jamie Jonesom, Pan-Pota, Amelie Lens, Nastie, Eats Everything, Len Fakija, Andrea Olive, Jackmastera te domaćih snaga – Marine Karamarko, Andree Ljekaja i Marka Ješovnika Yesha. Jučer je održan I prvi boat party sa osnivačem Fuse London ekipe – Enzom Siragusom na kojem su posjetitelji plovili Jadranskim morem I pod otvorenim nebom uživali u višesatnoj vožnji I odličnoj glazbi.

U narednih 4 dana očekuje se nastup još 50ak izvođača koji će nastupiti u klubovima, na afterima i boat partijima. Do subote, 25.08. kad završava Sonus, nastupit će Solomun, Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Pan-Pot, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Peggy Gou, Rødhåd, Charlotte De Witte, Adam Beyera, Recondite, Stephan Bodzin live, Joseph Capriatti, Butch, Chris Liebing, Praslesh, Rhadoo,  Tale Of Us, Craig Richards, Boris Brejcha, Jannifer Cardini i mnogih drugih, kao i regionalne DJ snage.

Festivalske i dnevne ulaznice po povoljnijoj ceni za regionalne posetitelje dostupne su na ulazu u festival na Zrću.

Osim na društvenim mrežama, posjetitelji mogu pratiti novosti vezane za festival i na Sonusovom Viber kanalu [https://vb.me/sonus2018community]

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Avatar photo

Autor: Igor