Stiže nam Dimitri from Paris

Francuski kralj disko muzike Dimitri from Paris, poznat po gostovanjima na čuvenim žurkama tate “Plejboja” Hjua Hefnera i drugim “high class” događajima, imaće novi ekskluzivan nastup 7. marta u beogradskom baru “Brankow“.

Posle fenomenalnog prošlogodišnjeg letnjeg nastupa u baru “Brankow“, Dimitri se opet vraća na mesto zločina u četvrtak, 7. marta. Muzika koju je tokom svoje tridesetogodišnje karijere ovaj umetnik sa istančanim stilom pravio opisuje se kao zvuk koji vraća šarm sedamdesetih i duh ludih žurki iz ere čuvenog kluba “Studio 54”. 

 

Dimitris Jerasimos, kako mu je pravo ime, bez velikog marketinga postao je i čest gost na brojnim gala žurkama. Zato sada kao jedan od najglamuroznijih svetskih umetnika pažljivo bira mesta na kojima će nastupiti, a to su uvek prestižni lokali A klase.

Osim na proslavama osnivača “Plejboja“ Hjua Hefnera, nastupao je i na “high class” modnim revijama Šanel, Karla Lagerfilda, Žan Pol Gotjea, Iv Sen Lorena…

Bar Brankow se inače nalazi u Crnogojskoj 12 (Beograd). Telefon za rezervacije je 069/83-00-777. Informacije o prodajnim mestima i cenama karata biće saopštene uskoro.

 

Avatar photo

Autor: Igor