Tehno četvrtak na Exit Dance Areni opravdao sva očekivanja!

Prvo veče Exit Festivala je završeno, a mi smo i dalje pod utiskom Exit Dance Arene i DJ-eva koje smo tako dugo čekali da čujemo baš na tom legendarnom i kultnom mestu.

Veče je počelo solo nastupima Dekija, Lee i Marka koji su trebali da puštaju svako po pola sata, ali im je set produžen do pola dva jer je dvojac Octave One izražio želju da pušta set zatvaranja od pola sedam do osam ujutro što je bila odlična ideja jer su braća iz Detroita napravili pravi “maskr” u publici svojim setom u ranim jutarnjih časovima.

Da se vratimo i na početak večeri kada su nas Lea, Marko i Dejan sjajno zagrejali za ono što nam sledi i što smo čekali celu godinu, a to je b2b set Adama Beyera i Josepha Capriatia. Italijan i švedjanin su nas bukvalno oduvali svojim setom u trajanju od dva sata. Redjale su se trake od velikih hitova kao što je Underworld – Rez i Technotronic – Pump Up The Jam pa do noviteta kao što su Aphrohead – Let’s Prance (Radio Slave & Thomas Gandy Last Communication Remix), Nico Luss – Deeper (Halvy Remix), Terence Fixmer – Aktion Mekanik Theme (Kobosil 44 version), Fabricio Pecanha – Beats & Drums (Manuel De La Mare Remix), Ray MD – Groove In White (Justin Beatz Remix), Laurent Garnier – Flashback (Christian Smith and Wehbba Remake) i mnoge druge. Po nama savršen set i dva sata perfektne vožnje!

Nakon ovog perfektnog seta na scenu stupa legenda nemačke techno scene Chris Liebing koji je krenuo po nama jako blago i sporo. Svi znamo ko je Chris i koji on techno pušta, ali ovaj put se odlučio da pušta u sporijem ritmu, ali i opet njegov set nas je sasvim ok vozio jer smo i dalje bili pod utiskom seta Adama i Josepha. Traka koja nas je najviše oduševila je Sven Väth – Ritual Of Life u remiksu Adam Porta koju smo tako želili da čujemo na nekom rejvu i želju nam je konačno ispunio upravo Liebing. 

Nakon njega na scenu pušta jedinstvena i unikatna tehno dama Nicole Moudaber koja od prve trake kreće bukvalno da urniše bass liniju ozvučenja Dance Arene. Vrhunski set koji klaberima nikako nije dao da krenu kući, a opasne trake su se redjale, dosta njih još nije ni izdato kao što je traka Rumors od Alana Fitzpatricka koja je rasplesala celu Dance Arenu kao i njena nova traka pod nazivom Where Shadows Lie”. Pustila je još i vrhunski techno remiks od strane Marc Marzenita pod nazivom Jeremy Olander – Goliath. Onako iskreno ZLO OD TRAKE, poslušajte na youtube-u pa ćete i sami videti koja je bomba u pitanju!

Nakon Nicole konačno stižu na red i dvojac Octave One koji svojom analognim mašinerijom dovode do ekstaze rejvere u i dalje punoj Dance Areni.

Sjajno veče je završeno oko osam ujutro kada smo se uputili na after i nastavili ovaj vrhunski techno spektakl koji ćemo dugo pamtiti i koji je opravdao po nama sva očekivanja!

TECHNO <3

Avatar photo

Autor: Igor