Tehno šou DJ Rush-a u petak u Bašti Sava centra

Legendarni DJ Rush (Raš), jedan od pionira hard tehna, ali i najznačajnijih svetskih imena ovog pravca poslednjih 15 godina, nastupiće 28. juna na “Heineken Lucky Records” partiju u Bašti Sava centra. Za DJ pultom će biti i jedan od naših najpoznatijih DJ-eva Dejan Milićević i Speedy, a karte su još ove nedelje u pretprodaji 1.200, dok će na ulazu biti 1.500 dinara

Beogradski klaberi su se sigurno propisno uželeli čuvenog Amerikanca, pošto u prestonicu Srbije dolazi posle punih sedam godina pauze i to kao specijalni gost povodom trećeg rođendana agencije “Lucky records”. Iako je na prvom mestu poznat po veoma dinamičnim nastupima sa izraženim basom, zbog  čega ga i zovu “mašina za ubijanje” (Killing machine), njegove setovi čini unikatnim to što imaju i dosta melodike, kao i elemenata fanka, soula, džeza i diska. Po mnogim kritičarima, ali i fanovima Rush je glavni “krivac” za neke od najboljh tvrdih i brzih tehno traka u svetu elektronske muzike u poslednje dve decenije. On je ujedno i jedno od omiljenih imena naših kalbera, pošto se njegova gostovanja u prestonici Srbij, iako ne tako skorašnja, još rado prepričavaju.

Rush je već nastupao u SKC-u, Bašti Sava centra, ali i na čuvenoj žurci u hangarima na Novom Beogradu sa Umekom, koja se i danas opisuje kao jedan od najboljih DJ partija u našoj prestonici. 


Podrška na žurci će biti jedan od naših najboljih DJ-eva Dejan Milićević u “back2back” setu sa Speedy-jem, koji je nedavno baš u Bašti Sava centra imao izuzetno kvalitetan i dinamičan nastup sa tehno legendom Marco Bailey-jem. Ovaj duo koji će zatvoriti žurku najavljuje izuzetno brz tehno zvuk, a imaće dupli razlog za slavlje pošto će se ove večeri  osim rođendana agencije “Lucky records”,  slaviti i Speedy-jev B-day.

Warm up rade Toma Tek & Klaus. Cena karata je če do petka biti 1.200 dinara, dok će na sam dan nastupa na ulazu biti 1.500 dinara. Ulaznice se mogu se kupiti  u Bilet Servisu, Beogradskoj Areni, TC Ušće (Info pult), Domu Omladine, Domu Sindikata i knjižarama Vulkan i Delfi.

Online prodaja i naručivanje karata se obavljaju preko sajtova  www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Avatar photo

Autor: Igor