U Rotterdamu se nalazi Toffler – “prvi klub u svetu” koji ima pokretnu DJ kabinu!

 U Rotterdamu se nalazi Toffler – “prvi klub u svetu” koji ima pokretnu DJ kabinu!

Photo: jordybrada.com

Od otvaranja u novembru 2011. roterdamski klub Toffler je poznat po svojoj pokretnoj DJ kabini sa potpuno integrisanim sistemom zvuka i rasvete.

Photo: jordybrada.com

“Hidraulični sistem, dizajniran posebno za mesto događaja, globalna je premijera. Omogućuje klubu, smeštenom u starom podvožnjaku da prilagodi svoju veličinu pomeranjem zadnjeg zida i DJ kabine na osnovu broja posetioca.”

U TOFFLERU DJ-EVI ČESTO PUŠTAJU DUŽE OD PLANIRANOG

DJ pult je praktično na istoj visini kao i plesni podijum, osiguravajući da učesnici ispred uvek imaju izravan pogled na DJ-a. Ova odlika pomaže da klub ostane veseo tokom cele noći, održavajući atmosferu ‘dnevnog boravka’.

http://Foto Misha Meijers

U klubu su do sada nastupali: Amelie Lens, Black Coffee, Anna, Fatima Hajji, Luigi Madonna, Kobosil, Pan-Pot, Mind Against, Loco Dice, John Digweed, Sven Väth, Marco Carola, Josh Wink, Claptone, Ben Sims, Nina Kraviz, Adam Beyer, Dixon, Chris Liebing

Photo: jordybrada.com

POZNAT PO KARAKTERISTIČNOJ LED RASVETI

U ranim večernjim satima u klubu vlada intimna atmosfera, ali kako se plesni podijum puni, klub se fizički širi, stvarajući više prostora i pojačavajući rasvetu”, ističu iz kluba.

https://www.youtube.com/watch?v=qEDUHpBoy20&t=3s&ab_channel=TOFFLERRotterdam

Kako funkcioniše pokretna DJ bina možete pogledati klikom ovde.

IZVOR: klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor