U Tajvanu se održao Ultra Music Festival sa preko deset hiljada posetilaca!

 U Tajvanu se održao Ultra Music Festival sa preko deset hiljada posetilaca!

Tokom vikenda, Tajvan je svetu pokazao koliko život može biti lep bez novih slučajeva COVID-19. Ultra Music Festival Taiwan se održao 14. novembra, a hedlajner festivala je bio Alesso.

Internetom kruže slike sa festivala i izazivaju nostalgiju za vremenima kada smo mogli da se okupljamo u velikim grupama i da uživamo. Tajvan je u mogućnosti da ugosti masovne muzičke festivale, jer nisu imali novih COVID-19 slučajeva više od 200 danaprenosi CNN.

I, kako im je to uspelo?
Brzom reakcijom na prvi COVID-19 slučaj 21. januara i zabranom putovanja iz Wuhana u svoju zemlju, čak i pre uvodjenja lockdowna. Mada važno je napomenuti da je Tajvan imao ogromnu prednost, jer je mala ostrvska država, što olakšava kontrolu prenošenja virusa. Sve u svemu, nadamo se da ćemo u nekoj skorijoj budućnosti i mi moći kao nekada da posetimo neki veći festival ili žurku kod nas ili u okruženju.


Setove sa Road to Ultra Taiwan 2020 music festival koje potpisuju Alesso, Kayzo, Slander i Vini Vici možete pogledati u nastavku, kao i reportažu RTL-a.

Avatar photo

Autor: Igor