Velika tehno žurka u Čelarevu!

Jedan Svet. Jedan Techno. Jedno Pleme.

Jedna Ljubav!

Line up:
22:00 – 23:30 // Stroy
23:30 – 01:00 // Sayyed Bandar
01:00 – 02:30 // Xenex
02:30 – 04:00 // DGNRK – DJ Set & Live Percussion Act

The Organism Tribe proudly presents:

Xenex // Phunkation, Invicta, Intuition Pt. // Vukovar, Hrvatska
https://soundcloud.com/x3nex
https://www.mixcloud.com/Xenex/

Miloš Tadić aka Xenex dolazi nam iz Vukovara. Sa sobom donosi čisti zvuk old school techno-a, te svoju natprirodnu moć da raspleše ekipu sve do samih granica izdržljivosti! Nakon 2 godine duge pauze vraća se ponovo za pult. Kao DJ i producent je na sceni od 2006-te i iza sebe ima pozamašan broj nastupa na Ex-Yu prostoru, te i neka internacionalna gostovanja poput Kine, Austrije, Slovenije, itd. Sarađivao je sa mnogim domaćim i stranim izvođačima techno scene poput Dejan Milićević, Veztax, Ivee, Goncalo M i sl., organizovao je evente i bio član raznih organizacija za promovisanje elektronske muzike. Izdavao je trake za neke od izdavačkih kuća poput: Phunkation, Techstrubation, Intuition Recordings Pt. itd. od kojih su neke vrtili i velikani poput Du’art, Darkmode, Goncalo M, Chris Chambers… Stil koji preferira je techno u svim oblicima, u suštini šta god je potrebno da se razdrma dance floor!

Sayyed Bandar // Late Night Consumption // Novi Sad
https://soundcloud.com/sayyedbandar
https://www.mixcloud.com/bandjursayyedshow/

Sayyed Bandar nam dolazi iz Novog Sada. Poznat je po iznenađujuće energičnim nastupima i po hipnotisanju publike svojim nepredvidljivim prelazima, doprinoseći time sasvim novu dimenziju underground klubskoj sceni. U poslednje vreme istaknuti žanrovi u njegovim nastupima su industrial, dark i dub techno. Šta posebno ističe ovog DJ-a od ostalih je njegov jedinstven pristup muzici. Pored očekivanog umetničkog, takođe ima i inženjerski pristup. Studirajući i istraživajući digitalnu obradu signala (DSP tehnologije), kreirao je svoje efekte koji se oslanjaju na matematičke proračune. Takođe je domaćin veoma uspešnog podcast-a nazvanog Digging Into Reality gde je ugostio razne internacionalne izvođače. Uspešno je sarađivao sa velikim imenima na techno sceni poput: Lag, Filip Xavi i mnogim drugim. Od istaknutih nastupa je ubeležio: Tresor u Berlinu, Exit Festival 2015, klub Drugstore u Beogradu i klub Tunnel u Novom Sadu.

DGNRK // Klub Ljubitelja // Kragujevac
https://www.mixcloud.com/DGNRK/

Stanko Dimitrijević aka DGNRK je mlada zvezda u usponu underground techno scene u Srbiji. Njegovi muzički koreni sežu u klasičnu i folklornu muziku što njegov zvuk čini jedinstvenim. Ono što ga potpuno izdvaja od svih drugih DJ-eva je upotreba elektronskih dinamičkih perkusija, što njegov nastup ujedno čini i live performansom. Koristeći zvukove svih perkusija sveta, dolazi do izražaja njegovo dugogodišnje iskustvo perkusioniste. Time on upotpunjuje i dočarava muziku na unikatan način. Njegovu mladu DJ karijeru krasi saradnja sa imenima poput: Miloš Pavlović (Regen), Sander Markey, Dušan Lalić, Tijana Kabić, Marco White itd
Svoju ljubav prema muzici prenosi u svoj rad što njegova publika oseća i ceni, sa stalnim usavršavanjem i nepokolebljivim entuzijazmom stremi evropskom zvuku i svetskoj muzičkoj sceni. Finalista takmičenja Afirmisanje DJ UMK 2015.

Stroy // The Organism Tribe // Čelarevo

”Stroj (ili uređaj) je skup delova povezanih u jednu logičnu celinu s ciljem izvođenja određene operacije. Naučna definicija stroja je da je stroj svaka naprava koja prenosi ili pretvara energiju, ili naprava za povećanje vrednosti sile, izmenu pravca delovanja sile ili povećanja brzine kojom se obavlja neki rad.” Ovo će biti premijerni nastup Stroy dua, o tome više info uskoro…

Tehnička podrška: VBaudio team

Ulaz: 200 rsd

Avatar photo

Autor: Igor