Veljko Jovic All Night Long na splavu Tijuana!

SUBOTA | 09.April 2016. 

 
Event link: https://www.facebook.com/events/1588125418181092/

All Night Long + After Party

VELJKO JOVIĆ
https://www.facebook.com/veljkojovic101
https://www.facebook.com/CreedRecords

———————————————————————————-
DJ Veljko Jović je počeo sa DJ-ingom sa samo 14 godina, ubrzo nakon što je ušao u svet produkcije. Do sada je preko 110 pesama izdato pod njegovim imenom.

On je jedno od najuticajnijih imena iz Srbije u techno svetu. Nakon što je nekoliko njegovih traka dospelo u Beatport Top 100 listu sa podrškom velikih imena kao što su Cristian Varela, Spartaque, Joseph Capriati, Fedde Le Grand, Paco Osuna, Alen Milivojević. Veljko se uz svoju produkciju penje na sam vrh scene. U svojoj ranoj karijeri uspeo je da stane rame uz rame sa imenima kao što su Cristian Varela, Christian Cambas, Alex Di Stefano, Balthazar & Jackrock, Da Fresh, A. Paul, Axel Karakasis u okviru prestižne liste odabranih artista Ying Yang Records-a.

Pored brojnih top lista na kojima je ostavario visoke pozicije, uz saradnju sa ASAS, njegova pesma “Consumo” dospela je na mesto broj 1. najprodavanijih u okviru kompilacije na kojoj je izdata u hard techno žanru na Beatport-u.

O njemu kao disk džokeju je suvišno trošiti reči, veliki je ljubitelj tvrđeg tehno zvuka što mogu potvrditi svi koji su imali priliku da prisustvuju nekom od njegovih nastupa.

Ujedno je predstavnik izdavačke kuće CREED RECORDS iz Beograda.

Žurka traje:

00-09h

Avatar photo

Autor: Igor