Zvanični John Digweed & Guy J afterparty u klubu Dot!

 

Najveći rejv ovog proleća dešava se u petak, 8. aprila u Belexpocentru uz nastup Digweed-a i Guy J-a, ali tu žurki nije kraj! Zvanični afterparti zakazan je za 5 ujutru u klubu Dot na adresi Francuska 6, a za neumorne klabere muziku će vrteti ekipa u sastavu Lea Dobričić, Bokee i Teo Trunk b2b Nick Olla.

Cena ulaznice na afterparty za sve one koji dođu bez VIP ulaznice iznosi 400 dinara, a svi vlasnici VIP karata ulaz će platiti 200 dinara. Inače – John Digweed i Guy J u Beograd stižu ovog petka, kada će nastupiti u Belexpocentru uz do sada neviđenu organizaciju prostora. Za potrebe žurke biće izgrađena jedinstvena arena, a uz vizuelne efekte i ozvučenje poslednje generacije, ovaj događaj će definitivno biti tema za prepričavanje!

Klub Dot radi i večeras, a na programu je Dotted Thursday uz all night long DJ set Milovana Stojanovića iz DBDZ ekipe. U subotu, 9. aprila, veče pod nazivom Kultura podsetiće nas na sve ono što je čovek stvorio svojim radom, a u svrhu održanja, poboljšanja i napretka ljudske vrste. Za muzički izbor biće zaduženi Mihajlo b2b Alexandar Ivkovic, Klaus i Kristijan iz DBDZ kolektiva. Party počinje u 23h, a cena ulaznice je 300 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor